BONUSI KOJI PADAJU S NEBA: Evo zašto je svaki utorak u Meridianu toliko poseban!

17

Da li si spreman za novi bonus?

Sportska kladionica Meridian časti svakog dana, ali utorak je zaista poseban – provjeri svoj nalog i saznaj da li si baš ti srećni dobitnik!

Utorak je poseban dan za sve iskusne kladioničare i one koji su svoje povjerenje poklonili kladionici Meridian, a evo i zašto… Ove godine bili smo svjedoci brojnih sportskih događaja, a onaj najveći tek slijedi – Svetsko prvenstvo u fudbalu!

Odbrojavanje je počelo, osim fudbala, uživaćemo i u online klađenju, a za to su nam potrebni i bonusi, te malo pomoći nije na odmet. A kada govorimo o bonusima za online klađenje, tu na scenu stupa sportska kladionica Meridian koja utorak čini zaista posebnim! Doduše, i svaki drugi dan…

Ulogujte se svakog utorka u 13 časova na vaš korisnički nalog i provjerite da li ste baš vi dobili fantastičan bonus koji dodjeljuje sportska kladionica Meridian.

Meridian nastavlja da opravdava epitet kuće najvećih bonusa, te i ovog puta časti svoje vjerne korisnike. Ali, ni to nije sve…

Ako vam se ova promocija dopada, a još uvijek nemate otvoren nalog u Meridianu, onda je pravo vreme da to učinite jer vas nakon registracije čeka fantastičan bonus dobrodošlice od 5€ bonusa, kao i 200 BESPLATNIH SPINOVA na kazino igri Book of Egypt!

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS

Sve što treba da uradite jeste da se registrujete na meridianbet.me sajtu ili mobilnoj aplikaciji i keš je vaš, a onda se možete prepustiti najvećim kvotama na svijetu.

Uvjerite se zašto je Meridian kuća najvećih bonusa!

17 COMMENTS

  1. Meridian bez ikakve sumnje najbolja sportska kladionica. Kod njih nikad ne fali.. bonus, nagrade, promocije

  2. utorak je sinonim za vanredne utakmice na ostrvu, samo golovi da se igraju, i naravno meridian je znao kad treba bonus da ubaci 🙂

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here