ENDORPHINA BAJKA – Decembarska slot avantura!

18

Vjeruj u decembarsku magiju i osvoji laku lovu! Zaigraj slotove provajdera Endorphina u Meridianu – čekaju te fantastični keš pokloni!

Ukoliko ste ljubitelji slot igrica, predlažemo vam da i ovog decembra posjetite Meridian! Možete uživati velikom broju promocija, a jedna od njih će unijeti duh zimskih čarolija u vaše živote!

Endorphina Bajka je savršena za ljubitelje slot avanture! Uzmite svoje učešće u neodoljivoj promociji koja se održava od 5. do 11. decembra na odabranim slotovima provajdera Endorphina.

Obezbjeđen je poklon fond vrijedan čarobnih 2.000 EURA!

Do čarobnih poklona možete doći na sledeći način: svakim spinom od 0.20 EURA ili više od toga osvajate poene uz pomoć kojih napredujete na rang-listi najbolje plasiranih igrača. Poklone će osvojiti 10 najboljih igrača na listi, dok će apsolutni pobjednik osvojiti GLAVNU PREMIJU – 750 EURA!

Vrijeme je za savršenu dozu zabave! Posjeti Meridian i pridruži se najvećoj decembarskoj slot pustolovini!

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS

Sve novajlije u Meridianu očekuje poseban BONUS DOBRODOŠLICE! Ako još uvek nemate aktivan korisnički nalog sada je pravi trenutak da se REGISTRUJETE.

Nekoliko trenutaka nakon REGISTRACIJE na vaš nalog će biti uplaćeno 200 POKLON SPINOVA na avanturističkoj slot igri Book of Egypt koju nam predstavlja provajder Expanse Studios!

18 COMMENTS

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here