Borjan o skandiranju navijača: Nestvaran momenat

0

Crvena zvezda na zimsku pauzu odlazi kao lider Linglong Super lige Srbije, sa 11 bodova prednosti u odnosu na Partizan.

Računajući i mečeve u Evropi jedan od najistaknutijih, ak ne i najistaknutiji, u redovima crveno-bijelih tokom polusezone bio je golman Milan Borjan.

Sjajni čuvar mreže je u razgovoru za klupski sajt istakao da su u klubu zadovoljni rezultatima u šampionatu Srbije i najavio pohod na duplu krunu u prolećnom delu sezone.

– Bila je teška godina, naporna polusezona, ali radosna jer smo mnogo uspjeha i sreće donijeli našim navijačima. Možemo samo da budemo ponosni na jesenji dio, na toliko bodova prednosti nad rivalima, novoj Ligi šampiona koju smo igrali. Idemo sada na odmor i od januara, Bože zdravlje da se dobro pripremimo i napadnemo duplu krunu, rekao je Borjan za klupski sajt.

Reprezentativac Kanade je primio specifičan gol u utakmici protiv Čukaričkog, ali mu je publika zasluženo skandirala ime nakon tog događaja.

– Specifičan momenat, nestvaran jer zaista ja za života nisam vidio i čuo da su navijači nekome skandirali ime posle onakvog primljenog gola. Još jednom su me ganuli, oborili s nogu i hvala im na tome, a ja ću dati sve od sebe da im i naredne godine donosem uspjeha, sreće i osmjeha. Momku iz Čukaričkog svaka čast, ali desilo se šta se deslio, šef traži da stojim visoko i pratim zadnju liniju. Važno je da je naša ekipa pokazala karakter, da je stala uz mene, vratila rezultat pa smo svi zajedno zadovoljni otišli na zasluženi odmor, kazao je ponosni Borjan.