Budućnost i navijači riješili nesuglasice: Brnović se sada izvinjava porodici Pavličić

1

Fudbalski klub Budućnost je objavio da je održan sastanak između rukovodstva kluba i navijača, na kojem su riješene „sve razlike koje su postojale u proteklom periodu“.

Iz ovog kluba takođe su prokomentarisali postupke novinara, spominjući da je trener Ivan Brnović, nakon što je tim ušao u finale Kupa i predstojećih poslednjih tri utakmice sezone, izrazio žaljenje „zbog raznih medijskih izvještaja“.

Supruga trenera Brnovića je prethodne sedmice podnijela izjavu policiji, tvrdeći da je primila poziv od anonimnog zaštićenog broja, u kojem joj je „muška osoba grubim glasom saopštila da joj je otela maloljetnu kćerku“ i zaprijetio da će je baciti u potok ako ne dostavi 20 hiljada eura.

Prema izvještajima medija, u svojoj prijavi navela je da je razlog za dobijeni poziv „angažman supruga Ivana na čelu stručnog štaba FK Budućnost i izjave da želi da dovede još jednog golmana a sve iz razloga što je golman Pavličić suspendovan, a po našim saznanjima njegov brat, kome ime ne znam, je jedan od vođa navijačke grupe varvari“.

Sâm Brnović je u svojoj policijskoj prijavi opisao prijetnje i uznemirenja koje su on i tim doživjeli od strane navijača, dok je prošlog vikenda nakon utakmice s Arsenalom izjavio da iza svega ne stoje organizovani navijači, te da su oni „izvrsni“.

Svoju izjavu danas je potvrdio riječima:

Prvenstveno, kao čovjek koji poštuje zakon i odluke nadležnih organa, a imajući u vidu da su pripadnici Centra bezbjednosti na osnovu operativnih podataka utvrdili da se – kada je u pitanju lažna otmica moje ćerke – radi o maloljetnim licima, a opet imajući u vidu da je u sredstvima javnog informisanja putem medija porodica Pavličić doživjela neprijatnosti, jer je moja porodica sumnjala na njih, imam ljudsku potrebu da – u moje lično ime i u ime moje porodice – uputim izvinjenje porodici Pavličić na neprijatnostima koje su doživjeli u prethodnom periodu. Nadam se da ćemo iz svega izaći zajedno jači, krenuti u nove pobjede i da će se Budućnost okrenuti svojim pravim vrijednostima i pobjedama u narednom periodu – poručio je Ivan Brnović.

1 Komentar

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here