Budućnost ostala bez predsjednika!

1

Balša Pejović nije više predsjednik FK Budućnost.

On je podnio ostavku na toj poziciji i poručio da ostaje navijač “plavih”.

SAOPŠTENJE:

Poslije godinu dana provedenih u fudbalskoj instituciji što Budućnost svakako jeste, obavještavam javnost da podnosim ostavku na mjesto predsjednika FK Budućnost AD Podgorica, kao i na mjesto člana u Nadzornom odboru kluba.

Vrijeme provedeno u našem najvećem klubu sa radnom zajednicom je bilo novo iskustvo za mene i dao sam sve od sebe da dam svoj doprinos u što boljem funkcionisanju kluba.

Iza svih nas je djelimično uspješna sezona što se tiče rezultata, jer je obaveza Budućnosti dupla kruna, ali definitivno je najuspješnija u vidu najvećeg transfera u istoriji crnogorskog sporta. Pored toga, doprinio sam da se izradi projektna dokumentacija i obezbijedio sredstva za izgradnju iste, kako bi se naš Kamp unaprijedio i bio što kvalitetniji za prvi tim, ali i za dalji razvoj talentovane podgoričke i crnogorske djece.

Kao ličnost, uvijek sam se trudio kako na privatnom, tako i na korporativnom nivou da se unapređujem, a istu tehniku sam primjenio i na FK Budućnost.

Biti samo dio plavo – bijelih, a ne predsjednik, meni kao rođenom Podgoričaninu je bila čast, privilegija i obaveza. Bilo je to više od posla…

Zajedno smo radili na promociji i razvijanju kluba, “okrenuli” svijest velikana ka našem klubu i gradu, vratili stari sjaj Omladinskoj školi, obezbijedili plavim dječacima da učestvuju na prestižnim internacionalnim turnirima, gdje se na pravi način reprezentovala Budućnost, Podgorica i Crna Gora ponašanjem, igrom i sjajnim rezultatima.

Na odlasku, ostavljam uređenu radnu organizaciju, koja je postavljena na čvrste temelje, transparetnost u radu i otvorenost ka svim subjektima.

Odlazim sa mjesta predsjednika, ali ostajem navijač u nadi da će naša Budućnost u sezoni koja dolazi prvo napraviti evropski iskorak, a zatim osvojiti duplu krunu.

Hvala ti Budućnosti!

I srećno!

1 Komentar

  1. ko je ovsj strucnjsk cim je on zasluzio da bude presjednik buducnosti ako nema litijasku diplomu ili je becicev skuga kao sto je posadio po klubovima njegove neznalice.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here