Petrovac pravi tim za visoke domete

0

Ljetnji prelazni rok je u punom jeku, kada su u pitanju naši prvoligaški klubovi.

Dečić i Budućnost su izmijenili igračke kadrove, i to poprilično, dok u Mornaru nema bitnijih promjena sem odlaska Škrijelja u Ukrajinu. O tome smo pisali ovđe.

U medijima su prethodnih dana u centru pažnje bili vodeći klubovi, međutim, malo ko obraća pažnju na igrače koje dovode čelnici Petrovca.

Sa sigurnošću možemo reći da je uprava nebeskoplavih odradila veoma dobar posao u dosadašnjem dijelu prelaznog roka. Na stadionu Mitar Mićo Goliš stigao je iskusni Aleksandar Kapisoda koji će u novoj sezoni predstavljati stub odbrane ovog tima. Pozicija golmana rezervisana je za sjajnog Sergeja Joksimovića koji je prošlu sezonu proveo u Jedinstvu.

Stigao je mladi reprezentativac Crne Gore Aleksa Golubović, prošlu sezonu je proveo u Rudaru. U klub se vratio fantastični Rodrigo Faust koji će biti udarna igla ekipe Zdravka Dragićevića u novoj sezoni. Takođe, to nije sve, u Petrovac je doputovao i nekadašnji fudbaler mlađih kategorija Boke Juniors Dijego Kastanjeda od kojeg se puno očekuje u novom fudbalskom šampionatu.

Vezni red je već početkom prelaznog roka pojačao sjajni vezista Marko Šimun koji je prošle sezone bio jedan od najboljih u timu Jezera.

Podsjećamo, u klub su ostali fudbaleri koji su iznijeli teret prošle sezone, između ostalih: Dejan Boljevic, Zoran Mikijelj, Danilo Bakic, Marko Kordic, Zarko Popovic, Nikola Zvrko, Adnan Basic, Marko Franeta, Aleksa Vujovic, Rados Dedic, Nemanja Carevic, Danilo Pesukic

Ukoliko stručni štab sklopi kockice tokom ljetnjih priprema, Petrovac bi u novoj sezoni mogao da napadne vrh prvoligaške tabele, možda i titulu.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here