Budućnost poražena u goleadi

0

Fudbalski klub Budućnost je nastavio pripreme u Sloveniji, ali rezultati nisu bili ohrabrujući. Nakon poraza od Maribora (3:0) u prvom pripremnom meču, Podgoričani su u drugom susretu primili četiri gola od poljskog Zaglebja.

U dinamičnom meču, Budućnost je izgubila 4:3 od Zaglebja, iako su se vratili iz zaostatka od 3:0 i izjednačili na 3:3. Konačan rezultat postavljen je u 83. minutu.

Trener Ivan Brnović istakao je zabrinutost zbog defanzivnih problema tima: “Dešava nam se drugu utakmicu zaredom da primimo tri gola – sada četiri – što apsolutno nije dobro. Međutim, pokazali smo makar u prvih pola sata igre da smo bolji rival, imali prečku, još dvije sto posto šanse, ali primamo golove nekako dosta naivno.”

Uprkos tome, Brnović je pohvalio reakciju tima u drugom poluvremenu: “Mislim da smo u drugom dijelu tek diktirali ritam, prvo je ekipa koja je počela napravila reakciju, pokazala karakter, a onda su momci koji su ušli dominirali protiv iskusne ekipe.”

Igor Ivanović, Ivan Bojović i Stefan Đukanović postigli su golove za Budućnost, ali to nije bilo dovoljno za izbjegavanje poraza. Brnović je zaključio: “Nije dobro što smo primili sedam golova na dvije utakmice, ali vidjeli smo gdje škripi. Možda to rezultat ne pokazuje, ali optimista sam jer mogu da budem zadovoljan utakmicom protiv Zaglebja.”

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here