BUDUĆNOST SILNA: Sedam golova u prvoj provjeri

0

Prva proba Budućnosti u sklopu priprema za proljeće u sezoni 2021/22. je bila – uspješna!

Budućnost je na trening kampu pobijedila „japansku“ Adriju rezultatom 7:1, a ono što može da raduje kompletan stručni štab je odnos plavih po teškom vremenu za igru.

Trener Aleksandar Nedović je pružio šansu svim igračima koje ima na okupu, golove su postigli Zoran Petrović u 18, Luka Mirković u 26, Nemanja Sekulić u 41, Viktor Đukanović u 49. i 51, Nenad Krivokapić u 53. i Lazar Mijović u 60. minutu, dok je pogodak primljen u 88. minutu.

Naravno, sve na terenu je zavisilo od „plavih“ koji su diktirali ritam cijelo vrijeme, golovi su pali nakon izrađenih akcija, a posebno su se izdvojile egzekucije Mirkovića i Sekulića, koji su poentirali nakon udaraca sa distance.

„Najbitnija stvar je što smo odradili jedan dobar trening i sve što smo planirali. Lijepo je kada se dobije bilo koji protivnik rezultatom 7:1, ali mnogo bitnije je što smo svi izašli zdravi iz utakmice, jer vrijeme nije bilo sjajno“, poručio je pomoćnik Mileta Radulović, koji je dodao.

„Raduje nas što su igrali igrači koji su propustili finiš prvog dijela sezone, kao i što su svi momci, računajući i omladince i kadete koji su sa nama, dobili određene minute. Odnos kod svih igrača je bio odličan, to je ono sa čime smo kao stručni štab – najzadovoljniji. Neke finese će sigurno doći vremeno, ali za ovaj dio priprema postigli smo dosta golova, stvorili dosta šansi, tako da moramo da budemo zadovoljni“, jasan je Radulović.

Plavi su protiv Adrije nastupili u dva različita sastava, prvo poluvrijeme su igrali Pavličić, Raspopović, Ćuković, Dakić, Sekulić, Mirković, Novović, Aleksa Ćetković, Petrović, Ivanović i Perišić, dok su u drugom nastupili Domazetović, Sava Milić, Đuričković, Babić, Dašić, Balša Ćetković, Terzić, Krivokapić, Đukanović, Mijović, Vuković i Raičković.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here