Budućnost želi sva tri boda u duelu protiv komšija

0

Nakon sigurne pobjede nad Petrovcem pod Goricom (2:0), Budućnost drugu utakmicu zaredom igra na svom stadionu – protivnik na podgoričkoj areni je OFK Mladost Donja Gorica, utakmica 28. kola domaćeg šampionata se igra u 18.30 sati, a ulaz na Gradski stadion je besplatan.

„Plavi“ u posljednji krug šampionata ulaze kao lideri šampionata sa Dečićem koji ima identičan broj bodova kao plavi tim (50), a sa debitantom u ligi su odigrali tri međusobna duela.

Premijerni na DG areni je završen porazom 2:1, pod Goricom je na sredini jeseni bilo 2:2, dok je na kraju prvog dijela sezone na DG areni bilo 3:1 za „plave“.

Pred plavim timom je devet malih finala…

Svaka utakmica je podjednako bitna za nas, jer možemo na svakoj da osvojimo samo tri boda, a mnogo više da izgubimo. Zato, ne smijemo da pravimo razlike“, rekao je Mladen Milinković nakon pobjede nad Petrovcem…

Fokusirani smo isključivo na ekipu Mladosti, jer je svaka naredna utakmica za nas – najbitnija“.

Utakmicu Budućnost – OFK Mladost DG pod Goricom će suditi Branko Odalović, pomagaće mu Marko Gojković i Dragan Vujović, ulogu četvrtog sudije će obavljati Ivan Šarac, kontrolor je Miloš Novović, a delegat Saša Bezarević.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here