Čekićari uz Meridianbet kvote za prvi poraz Liverpula!?

0

Vest Hema dočekuje Liverpul u zaostalom meču 18. kola engleske Premier lige na „Olympic“ stadionu u Londonu. 

Trener Dejvid Mojes je došao kao zamjena Manuelu Pelegriniju na klupi Vest Hema sa ciljem da ih izvuče iz zone ispadanja. Za sada na ostvarenju toga cilja imaju jednu pobjedu, jedan remi i dva poraza, ali usled loših igara drugih klubova na dobrom su putu. Igra Vest Hem i dalje atraktivno kod kuće, samo u prvom kolu protiv Sitija na svom terenu nisu postigli gol. Može li ih protiv Liverpula baš taj gol dovesti do pobjede!? 

Meridianbet daje sjajnu kvotu 9 na pobjedu Vest Hema. 

Liverpul je do sada neporažen u Premier ligi, u 23 meča ove sezone i u svakom meču su postigli bar po jedan gol. Dejvid Mojes će sigurno pokušati da njihovo samopuzdanje poljulja sa jakom odbranom i stvori pritisak u njihovim redovima jer nisu navikli na takav scenario da ne mogu do gola. Meridianbet daje kvotu 2.63 da Liverpul ne postigne gol u prvom poluvremenu i kvotu 9 da ne postigne gol do kraja meča. 

Odbrana Liverpula je i ključ uspjeha Klopovoh pulena ove sezone. Primili su samo 15 golova, a samo Everton je uspio da im postigne dva u jednom meču. Da konačno padne koncentracija Van Dajku Meridianbet daje kvotu 4.90 na igru Vest Hem postiže od 2-3 gola D2-3 i kvotu 11 da ti golovi budu u drugom poluvremenu DII2-3. 

Meridianbet je spremio još sjajnih ponuda, a jedna od njih je i nova igra ‘tačan rezultat bilo kada’. Konkretno za ovaj meč je kvota 3.50 da na semaforu u bilo kom trenutku meča bude 1:0.