Meridianbet kvote: Madriđani ostaju strpljivi do kraja!

0

U osmini finala španskog kupa kralja Saragosa na „La Romareda“ stadionu dočekuje kraljevski klub Real Madrid posle sedam godina. 

Ne pamte dobro madriđani taj meč jer su odigrali 1:1 sa tada poslednjeplasiranom Saragosom. Modrić, Benzema, Marselo i Ramos su tada bili dio postave Real Madrid i sigurno da kao sastavni dio prve postave večeras žele pobjedu. Sama pobjeda madriđana u Meridianbetu se plaća kvotom 1.45.

Međutim, Zinedin Zidan za razliku od prvog mandata na klupi Real Madrida kada su igrali na gol više sada forsira opreznu i strpljivu igru bez primljenog gola. U 21 utakmicu u La Ligi na 11 nisu primili gol. Meridianbet nudi kvotu 2.45 na pobjedu Reala bez primljenog gola 2&NG.

U prethodnom meču protiv Valjadolida vidjeli smo kako su ukrotili njihove napade i 78. minutu došli do prednosti i do konačnog rezultata. Pravi primer filozofije Zidana. Meridianbet smatra da Zidan neće odustati od svoje taktike i predlaže igru X-2&0-2 po kvoti 9.

Meridianbet ima i zanimljivu ponudu za igru na pobjedu Reala i više golova u drugom poluvremenu 2&2> i daje sjajnu kvotu 2.68.

 

Advertisements