Četvrtak je dan velikih utakmica i još većih kvota !!!

0

Meridian kladionice imaju veliki brojs portova svakodnevno u ponudi a iz današnje ponude izdvajamo:

Anderlecht –  Genk

Meridian tip:  2 & GG

Ova utakmica pretposljednjeg kola belgijskog doigravanja za prvaka je neuporedivo važnija za goste. Anderleht je zaista razočarao ove sezone i biće dobro ako „uhvati“ mjesto koje ga vodi u Ligu Evrope dok je Genk na pragu osvajanja naslova šampiona i s pobjedom u ovom okršaju bi to praktično i potvrdio. Sva tri ovosezonska međusobna duela su pripali Genku.

Belenenšeš – Nacional

Meridian tip: pp1+dp2+

Belenenšeš je zapao u krizu, o čemu najjasnije svjedoči niz od četiri poraza, među kojima po ishodima prednjače Sportingovih 1:8, i Gimaraišovih 5:1. Protivnik je po ukupnom učinku, naravno fenjeraškom još gori, što samo po sebi dobija ozbiljan smisao da razmišljamo o igrama na golove

Geteborg – Malme

Meridian tip: GG 3+

Derbi devetog kola švedskog prvenstva, jer su obje ekipe dobro počele ovu sezonu i Malme je prvi, a Geteborg treći. Domaćin ovog duela ima samo bod manje i u seriji su od pet utakmica bez poraza, dok je Malme neporažen na prethodnih šest susreta. Može se reći da su u podjednako dobroj formi, a prošle sezone su oba tima ostvarili gostujuće pobjede u međusobnim okršajima.

I znaš da u Meridianu dobitak nikada ne dolazi sam. Igrači koji do 05.06. budu imali dobitne tikete konkurišu da osvoje neke od fenomenalnih poklona: 2500€ bonusa, 1500€ bonusa, 1000€ bonusa, PlayStation 4, Hoverboard, telefon, 100€ bonusa.

Pogodi najveću kvotu, budi pobjednik!

Advertisements