Crna Gora danas saznaje rivale

0

Žrijeb za treće izdanje UEFA Lige nacija održaće se danas u Nionu, sa početkom u 18 časova.

Reprezentacija Crne Gore igraće u Ligi B, drugoj po rangu u Ligi nacija, a žrijeb čeka iz četvrtog šešira, u kojem su još Slovenija, Albanija i Jermenija.

U prvom šeširu nalaze se Ukrajina, Švedska, Bosna i Hercegovina i Island, u drugom Finska, Norveška, Škotska i Rusija, a u trećem Izrael, Rumunija, Srbija i Republika Irska.

Utakmice UEFA Lige nacija igraće se u junu (četiri kola) i septembru (dva kola) naredne godine.

Ligu A čine Francuska, Italija, Belgija, Španija (prvi šešir), Portugal, Holandija, Danska, Njemačka (drugi šešir), Engleska, Poljska, Švajcarska, Hrvatska (treći šešir), Vels, Austrija, Češka i Mađarska (četvrti šešir).

Obzirom da se u martu igra plej-aut Lige nacija, Liga C i Liga D još nijesu u potpunosti kompletirane, zbog mečeva Kazahstan – Moldavija i Kipar – Estonija, u kojima će pobjednik ići u Ligu C.

Za sada, u Ligi C su Turska, Slovačka, Bugarska, Sjeverna Irska (prvi šešir), Grčka, Bjelorusija, Luksemburg, Sjeverna Makedonija (drugi šešir), Litvanija, Gruzija, Azerbejdžan, Kosovo (treći šešir), Kazahstan ili Moldavija, Kipar ili Estonija, Gibraltar, Farska Ostrva (četvrti šešir).

U Ligi D su Kazahstan ili Moldavija, Kipar ili Estonija, Lihtenštajn, Malta (prvi šešir), Letonija, San Marino, Andora (drugi šešir).

RASPORED

Prvi šešir
Ukrajina
Švedska
BiH
Island

Drugi šešir
Finska
Norveška
Škotska
Rusija

Treći šešir
Izrael
Rumunija
Srbija
Republika Irska

Četvrti šešir
Slovenija
CRNA GORA
Albanija
Jermenija

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here