Crnogorac poručuje: Čudan osećaj, malo sam pao u kondiciji

0

Nebojša Kosović vratio se na teren posle više od šest mjeseci pauze.

Vezista Partizana ušao je u igru u prijateljskom susretu u Bijeljini proptiv Radnika, koji su crno-bijeli riješili u svoju korist sa 1:0.

– Ośećam se malo čudno. Drago mi je da sam se vratio. To je moj život. Na meni je da što bolje treniram, malo sam pao u kondiciji, ali ide plej-of i pokušaću da se nametnem i dobijem veću minutažu, rekao je Kosović za TV Partizan.

Reprezentativac Crne Gore je naglasio da je želja za povratkom bila ogromna i da je zaboravio na savjete da “prikoči” u duelima.

– Kada sam istrčao na teren nisam znao kuda ću. Želio sam da trčim na sve strane, da postignem gol, asistiram, uklizam… Savjetovali su me da da ne ulazim jako u duele. Od silne želje nisam primjećivao ništa.

Kosović se osvrnuo i na igre Partizana u njegovom odsustvu, a istakao je da će crno-bijeli pokušati da pobijede sve mečeve do kraja u svim takmičenjima.

– U Ligi Evrope smo imali veoma uspješnu sezonu. Nažalost nismo prošli u osminu finala. Borimo se za trofej u Kupu Srbije, naravno borimo se i za titulu. Svi se śećamo kako je bilo prošle godine. Može da se ponovi i ove. Naše je da pobijedimo sve utakmice do kraja i nadamo se kiksu Zvezde, dodao je popularni “Kića”.