“Da iskoristimo momenat u kojem se nalazimo”

0

Budućnost čeka Dečić u 14. kolu Telekom Prve crnogorske fudbalske lige i želi da nastavi seriju pobjeda.

Aktuelni šampion juri šesti trijumf zaredom u šampionatu, a meč pod Goricom počinje u 17 sati.

“Igrači se ponašaju odlično, nalazimo se u dobrom naletu, imamo odličnu seriju i atmosferu, igramo na svom terenu. Tako da ćemo uraditi sve da na pauzu odemo sa pobjedom”, poručio je šef stručnog štaba Aleksandar Nedović.

U sastavu Budućnosti neće biti Vladana Adžića i Miomira Đuričkovića koji imaju kartone, Miloš Dragojević i Igor Ivanović su pod znakom pitanja, dok su odavno povrijeđeni Bogdan Milić i Igor Ćuković.

“Vidjećemo još kakav će da bude sastav i kakvu ćemo širinu rostera da imamo, ali tokom nedjelje smo nametnuli neke stvari kako treba da igramo. Naravno, uticaće dosta faktora, ali nećemo biti nepsremni. Imaćemo i A i B plan”, istakao je Nedović.

“Svjesni smo da Dečić nije startovao najsjajnije, mislim da u ovom trenutku nije ostvario planirane ambicije i došao do igre kakvu su željeli svi u klubu, a zbog toga su i mijenjali trenera”, govori Nedović, pa se nadovezuje:

“Međutim, to je ekipa sa velikim individualnim kvalitetom koji je teško braniti. Zato moramo da budemo energetski jako dobri”.

Ulaznice za utakmicu će se prodavati na dan utakmice od 15 sati do početka meča.

Shodno mjerama Vlade Crne Gore, posebni uslovi važe za sportske priredbe (otvoreno je 30 odsto stadiona).

Ulazak na stadion omogućava se samo uz najmanje jedan od sljedeća tri dokaza iz Nacionalne digitalne COVID potvrde:

– da je prošlo 14 dana od druge doze vakcine, koja se daje u dvije doze;

– da osoba posjeduje negativan PCR test koji nije stariji od 72 sata ili pozitivan PCR test koji je stariji od 14 i nije stariji od 180 dana;

– da osoba posjeduje negativan brzi antigenski test koji nije stariji od 48 sati.

Što se tiče maloljetnih lica, ne zahtijeva se da ispunjavaju nijedan od navedenih uslova što se tiče sportskih priredbi.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here