ĐALAC: Zetu nijesam mogao odbiti

0

Nekadašnji golgeter Zete, Miloš Đalac, juče je zvanično imenovan za novog šefa stručnog štaba ovog fudbalskog tima. Đalac, koji je ranije obavljao ulogu pomoćnika u FK Podgorica, kao i trenera omladinaca, izrazio je svoje zadovoljstvo prilikom dolaska u Zetu u teškom trenutku.

Morao sam prihvatiti poziv Zete, jer sam proveo nezaboravne trenutke kao igrač ovog kluba i osjećam da imam dužnost da pomognem. Vjerujem da klub poput Zete ne zaslužuje da se takmiči u trećem rangu. Nadam se da ćemo se vratiti na veliku scenu u narednim godinama. Želim da izrazim zahvalnost ljudima u klubu, posebno Bojanu Božoviću, na ukazanom povjerenju. Nadam se da ću opravdati to povjerenje na najbolji mogući način. Sada nam preostaje da formiramo tim i krenemo sa pripremama“, izjavio je Đalac za naš portal.

Sa bogatim igračkim iskustvom i poznavanjem igre, Đalac je spreman da izvuče maksimum iz svog tima i postigne uspjeh.

Zeta, prvi šampion Crne Gore, sa novim trenerom na čelu, ima jasan cilj – povratak u Drugu crnogorsku fudbalsku ligu. Sa Đalcem na kormilu, očekuje se da klub ostvari brzi napredak.

Svi očekuju sa nestrpljenjem početak nove sezone, dok Zeta intenzivno radi na formiranju tima i pripremama za izazove koji ih očekuju. Navijači su u iščekivanju da vide uticaj novog trenera na ekipu i nadaju se boljoj budućnosti za svoj omiljeni klub.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here