Miloš Đalac preuzima klupu Zete

1

Fudbalski klub Zeta, prvi šampion Crne Gore, dobio je novog trenera koji će predvoditi ekipu u narednoj sezoni. Klub iz Golubovaca, trenutno član Treće crnogorske fudbalske lige, odabrao je bivšeg napadača i iskusnog stručnjaka Miloša Đalca kao svog novog vođu na klupi.

Đalac, koji je nekada nosio dres Zete kao igrač, stekao je bogato iskustvo u trenerskoj ulozi kao trener kadeta u FK Podgorica. Takođe, radio je kao i pomoćnik u istom klubu. Njegova veza s klubom iz Golubovaca od ranije, čine ga idealnim izborom za vođenje Zete ka ekspresnom povratku u Drugu crnogorsku fudbalsku ligu.

Cilj novoformiranog stručnog štaba pod vođstvom Miloša Đalca je jasan – osigurati brzi povratak Zete u viši rang takmičenja. Nakon nedavnog ispadanja u treću ligu, klub želi hitno povratiti svoje mjesto među najboljim timovima u zemlji.

Navijači Zete s nestrpljenjem iščekuju nove početke pod vođstvom novog trenera, nadajući se da će tim ponovno proživjeti slavne trenutke iz prošlosti.

Sve oči će biti uprte u klub iz Golubovaca dok se priprema za novu sezonu, a vrijeme će pokazati hoće li Zeta uspjeti ostvariti svoj cilj i ekspresno se vratiti u Drugu CFL.

1 Komentar

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here