DAMA JEDNOM ZOVE? Mihajlović progovorio o ponudi Juventusa!

0
foto: torinofc.it

Siniša Mihajlović uspio je u ponedjeljak uveče da otkine bod Laciju na Olimpiku (3:3) i matematički obezbijedi Bolonji opstanak u Seriji A.

To je bilo gotovo nemoguće pre nego što je nasledio Filipa Inzagija na klupi ekipe iz univerzitetskog grada.

Nakon meča, uslijedila su brojna pitanja novinara. Prvo o tekućoj sezoni.

Niko, ili veoma mali broj ljudi je vjerovao da možemo da opstanemo u Seriji A. Ja sam bio jedan od njih. Vidio sam da ovaj tim ima kvalitet i karakter. Što je više vremena prolazilo, sve više sam u to bio ubijeđen. Želim sada da se zahvalim mojim igračima koji su prije svega sjajni ljudi, a onda i odlični fudbaleri. Imali smo teških momenata, ali smo se uvijek držali zajedno. Uvijek smo vjerovali i mislim da smo zaslužili opstanak, iskren je Mihajlović.

Bio je posebno oduševljen pozdravima koje su mu uputili navijači „nebeskoplavih“.

Veoma mi je drago zbog toga. Ne dešava se svaki dan da vas pozdrave obije strane navijača, mislim da to znači da sam iza sebe ostavio neke lijepe uspomene, rekao je srpski stručnjak.

Za kraj. Juventus.

Da, Juve me je kontaktirao, ali prije pet godina. Naš posao znači i stalno dokazivanje, rad i usavršavanje, praćenje trendova, tako da sam i ja sada drugačiji trener nego što sam bio prije pet godina. Ja sam rođen spreman, zaključio je Mihajlović.

Da li se otvoreno ponudio „staroj dami“ posljednjom rečenicom, saznaćemo uskoro. Jedno je sigurno, bila bi to ogromna čast za njega kada bi preuzeo kormilo osmostrukog uzastopnog prvaka Italije.

Advertisements