Dinamo podnio krivične prijave protiv svojih fudbalera zbog namještanja!

0

Dinamo iz Vranja je podnio krivične prijave protiv trojice svojih fudbalera, zbog sumnje da su učestvovali u namještanju utakmice sa Partizanom.

Crno-bijeli su slavili sa 6:0, a prvi je na stub srama stavljen golman Dinama Uroš Đurić.

Predśednik i trener Dinama Dragan Recko Antić, koji je inače suspendovan na 15 mjeseci zbog neprikladnih medijskih istupa i klevetanja ljudi iz fudbalske organizacije, kao i zbog povlačenja ekipe sa terena na meču protiv Radnika u Surdulici, kaže da postoje opravdane sumnje protiv trojice fudbalera, među kojima je i naš internacionalac Lazar Đokić.

– Višem tužilaštvu u Vranju predali smo predmete protiv golmana Uroša Đurića, Jovana Zucovića i Lazara Đokića. Postoje opravdane sumnje protiv sve trojice da su se bavili nečasnim radnjama, u sukobu sa sportskim rezonima. Niko naš obraz ne smije da kalja, niti ćemo to trpjeti u budućnosti. Sva trojica su suspendovana – rekao je Antić za “Sportski žurnal”.

trener Dinama iz Vranja, Dragan Antić

Antić koji je i sam prije desetak godina bio osumnjičen zbog namještanja rezultata u nižim njemačkim ligama, najavljuje i tužbu protiv novinara TV Partizan Željka Pantića.

– Podnijećemo prijavu i protiv novinara sa TV Partizan. Da barem na sudu dobijemo satisfakciju za sve neistine, izrečene posljednjih dana na adresu našeg kluba. Dinamo je čistiji od Partizana, to garantujem! Sve nečasne radnje dobiće uskoro ime i prezime, inspiratori i režiseri, odgovaraće pred zakonom. Klub sa tim nema nikakve veze i iskoristiće sve pravne mehanizme da takvi umovi odgovoraju pred zakonom. Neću skrštenih ruku slušati bolesne konstrukcije i laži uperene ka Dinamu, poručio je Antić.

sportskacentrala.com