Dobro upućeni novinar tvrdi: Da, Ronaldo se želi vratiti!

0

Real Madrid je trijumfom nad Barselonom u nedjelju navečer preuzeo prvo mjesto na tabeli La Lige i na taj način najavio izuzetno zanimljiv nastavak šampionata.

‘Kraljevi’ su golovima Vinicius Juniora i Mariana Diaza osigurali tri boda koja su im zagrantovala prvo mjesto sa bodom prednosti nad Barselonom.

Trijumf nekadašnjih kolega sa tribina kultnog stadiona ispratio je i Kristiano Ronaldo čiji je dolazak privukao veliku pažnju fudbalske javnosti.

Bio je ovo prvi povratak u Madrid od njegovog transfera u Juventus, a čini se da je još uvijek izuzetno vezan za klub u kojem je stekao status legende.

Dobro upućeni španski novinar, ali i prijatelj nekadašnje ‘sedmice’ Real Madrida Edu Agire tvrdi da je Ronaldo oduševljen dočekom i da se želi vratiti u klub!

“Ronaldo se želi vratiti u Real Madrid i to mi je priznao. Oduševljen je dočekom i atmosferom na stadionu. Trenutno je fokusiran na igru u Juventusu, ali siguran sam da je otvoren za povratak u Real Madrid ukoliko se stvori prilika.” – kazao je Aguirre.