DOLIO ULJE NA VATRU: Crnogorac poredio Hrvatsku i Srbiju, ovo je rekao

1

Nekadašnji napadač i reprezentativac Crne Gore, Mirko Vučinić, pohvalno je govorio o plasmanu Srbije na Mundijal u Kataru.

Međutim, poredeći je sa Hrvatskom, Vučinić smatra da još nisu dostigli njihov nivo:

Svaka čast Piksiju Stojkoviću na svemu što je napravio kao selektor Srbije. Treba ti da dođeš u Portugaliju, gubiš 1:0 već u drugom minutu, a onda dobiješ utakmicu. I još nadigraš Portugalce! To je znak da Srbija ima odličnu reprezentaciju, koja može da igra protiv svakog u svijetu. Naravno, može i protiv Hrvatske, bio bi to sjajan dvoboj, volio bih da ga gledam. Dva slična stila igre, igrači koji se dobro poznaju. No, Srbi moraju biti svjesni da su još uvijek daleko iza Hrvatske. Srbija se sad digla i pokazala da može, ali tek ćemo vidjeti je li u stanju da radi ono što Hrvati rade već 25 godina, je li u stanju da ostane duže vremena blizu vrha. Zato je Hrvatska još uvijek liga za sebe u našoj regiji. – izjavio je on, za „Jutarnji list“.

1 Komentar

  1. kakvo ulje, kakva vatra. covek rekao istinu. za renome reprezentacije je potrebna visegodisnja stabilna i lepa igra. sto cesce biti na velikim takmicenjima i to je to. a ne bljesnuti i ugasiti se kao zvezda. taj problem je najuocljiviji u tenisu. toliko mladih i dobrih tenisera ali nijedan nema sanse da bude ni nadal ni frderer a nekmuli djokovic. bljesne na jednom turniru a onda se i ne vidi na sledeca 2 ili 3.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here