SKANDAL NA POMOLU: Skupo plaćeno pojačanje Juventusa napušta klub kao predmet istrage!?

0

Brazilski fudbaler Artur Melo (25) stigao je u Juventus kao skupo plaćeno pojačanje iz Barselone, ali je taj iznos od 72 miliona evra bo savršena prilika da se „popeglaju“ računi.

Artur je stigao u leto 2020., a u suprotnom smeru je za 12 miliona evra manje otišao Miralem Pjanić. Godinu i po dana kasnije, Pjanić nije u Barseloni, a Artur kao da nije u Juventusu i zapravo je već neko vreme na izlaznim vratima torinskog kluba.

Nekoliko engleskih i španskih klubova se zanima za brazilskog veznjaka. Juventus je spreman da ga pusti na pozajmicu na 18 meseci, s opcijom otkupa koja bi postala obavezna nakon što se ispune određeni dogovori.

‘Bianconeri’ su napravili veliki promašaj s Arturom. Brazilac ima velikih problema s fizičkom kondicijom, na terenu je bio neprimetan, a imao je problema i izvan zelenog terena zbog nediscipline.

Na sve to, Fudbalski savez Italije (FIGC) je pre nekoliko dana ustanovio da je razmena Artur-Pjanić bila nezakonita i u najmanju ruku „mutna“, te je sve izglednije da će biti pokrenuta istraga.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here