DREŠAJ: Veliki uspjeh, nećemo se zaustaviti na ovome

0

Fudbaleri Dečića ostvarili su jedan od najvećih uspjeha u svojoj istoriji.

Sastav ekipe iz Tuzi je izborio plasman u finale Kupa Crne Gore gdje ih očekuje superiorna Budućnost.

Predsjednik klub sa “Tuške bombonjere” Pal Drešaj kazao je u intervjuu za CG Fudbal da je njegov tim ostvario uspjeh ali i da se na tome neće zaustaviti.

Svakako da je ostvaren veliki uspjeh. Plasman u finale kupa mnogo znači za budućnost ovog kluba. Na ovome se nećemo zasutaviti. Želimo da gradimo jak Dečić koji će narednih godina biti stabilan prvoligaš. Ne želimo da budemo “mali” klub kao prethodnih godina, već da se iz dana u dan razvijamo u jednog stabilnog i ozbiljnog prvoligaša – poručio je Drešaj.

On je istakao da najveće zasluge za plasman u finale Kupa kao i odličnu 3. poziciju na tabeli idu fudbalerima i treneru Edisu Mulaliću.

Najveće zasluge za ovaj uspjeh idu fudbalerima koji su iznijeli najveći teret. Takođe, velike zasluge u svemu ovome ima i trener Edis Mulalić. Naš uspjeh i eventualni plasman na Evro scenu može da bude od velike koristi za Dečić a i za fudbal u Crnoj Gori – kazao je Drešaj.

Očekivanja od finala?

Nećemo se predati to je sigurno. Kao i u svakom meču Dečić će i protiv Budućnosti ići na pobjedu, pa što bude. Borićemo se do kraja. Budućnost je najjači tim u državi, ali i oni nekad mogu imati loš dan. Sve u svemu, uspjeh je već napravljen, a mi ćemo i u finalu dati sve od sebe.

Praktično ste osigurali plasman u kvalifikacijama za LE?

Još nije matematički obzbijeđen plasman na Evro scenu. Blizu smo, ali ima još da se igra. Još četiri kola su do kraja, potrudićemo se da, kao i u svakom meču do sada izgaramo na terenu, damo maksimum… Nadam se da nećemo prekinuti kontinuitet dobrih partija – zaključio je Drešaj.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here