Đukić: Janković mora da pobijedi Crnogorca u sebi!

0

Trener fudbalera Partizana Miroslav Đukić izjavio je da nema nikakav problem u klubu i da mu je fokus usmjeren na posao, a ne na priče i pisanja na društvenim mrežama.

– Nemam problema, jer imam ugovor sa Partizanom. Imamo takvu komunikacuju da možemo da se dogovorimo za pet minuta. Radim posao i fokusiran sam na njega. Ne bavim se pričama i društvenim mrežama, koje nemam i to mi je veliki plus. Kada niste aktuelni na njima to je prednost, izjavio je Đukić na konferenciji za novinare u Sportskom centru Partizan Teleoptik, prenosi Tanjug.

Đukić je odbacio da postoji problem sa kapitenom Miroslavom Vulićevićem i imao savjet za Marka Jankovića da mora da pobijedi sebe kako bi postao veliki igrač.

– Nema problema sa Vulićevićem. On vrijedno trenira, radi dobro, uvijek je tu. Svjestan je da kada hoćemo da guramo nekog mlađeg igrača, on je tu da mu pomogne. Pravi je kapiten, a Janković ako uspije da pobijedi Crnogorca u sebi, onda će postati veliki igrač. Ima vrhunske kvalitete, ali mora da popravi pristup jer ima potencijal da postane vrhunski fudbaler, rekao je Đukić.