Dva fudbalera potpisali ugovore sa Rudarom

0

Stipendijske ugovore sa Rudarom potpisali su igrači omladinskog tima  Janko Gogić (2000) i Berin Tahirović (1999), saopšteno je iz pljevaljskog kluba. 

Janko i Berin već kucaju na vrata prvog tima,  stručni štab je utvrdio  da su oni dvojica izuzetno talentovani  i da predstavljaju igrače koji će u budućnosti  biti nosioci igre Rudara.

Na pragu potpisivanja ugovora su još neki mladi igrači iz omladinske i kadetske selekcije i biće praćene njihove igre u omladinskoj i kadetskoj ligi.

U Rudaru sam  sam od svoje sedme godine. Zaista sam srećan što potpisujem ovaj stipendijski ugovor sa jednim velikim klubom koji je u samom vrhu crnogorskog fudbala .  Igram na poziciji  centralnog napadača,cilj mi je da postignem što više golova ove godine  što za  omaldince što za prvi tim – izjavio je Janko Gogić.

Mladi Tahirović ne krije zadovoljstvo nakon potpisa:

Već osam godina sam u Rudaru. Igram na poziciji zadnjeg veznog i jako sam srećan što potpisujem ovaj ugovor koji meni mnogo znači. Imam motiva da još više radim i u narednim godina potpišem i profesionalni ugovor sa klubom. – rekao je Berin Tahirović