Džudović: Ostao nam je još jedan korak

0
FOTO: Fudbalski Savez Crne Gore

Trener Budućnosti Miodrag Džudović kazao je da im je za glavni cilj ostao još jedan korak.

“Pobjeda protiv Mornara se piše i važi, ali ostao nam je još jedan korak do kraja prvog dijela sezone i želimo da u dobroj atmosferi odemo na pauzu. Definitivno smo na polovini prvenstva na prvom smo mjestu i to je ogroman napredak za nas”, rekao je trener “plavih” Miodrag Džudović.

U Baru nije sve bilo idealno, ali pišu se tri boda.

“Teško smo ušli u utakmicu, pokušali da se prilagodimo terenu koji je bio težak i koji ne odgovara našem načinu igre. Međutim, igrali smo u istim uslovima kao i protivnik, a na kraju je najvažnija pobjeda”, istakao je Džudović i dodao:

“Mislim da je u prvom poluvremenu protivnik imao više inicijative i šansi, ali smo uspjeli da dođemo do penala i da povedemo, a onda da imamo sreće kod penala za protivnika – promašili su i mislim da se tu negdje prelomio meč”.

“Što se tiče drugog poluvremena, bila je to klasična igra na rezultat, to smo željeli i to nam je bilo bitno. Na vrijeme smo postigli drugi gol, kontrolisali smo meč, a mala nesmotrenost kod prekida nas je koštala primljenog pogotka. Zbog toga smo malo bili nervozni u finišu, ali generalno mislim da smo sve kontrolisali”, poručio je Džudović.

Budućnost u srijedu gostuje Iskri u Danilovgradu.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here