Kakav bi to transfer bio: Karlo Anćeloti kupuje u „svom“ Milanu?!

0

Real Madrid još uvijek nije odustao od dovođenja Kilijana Mbapea. Posao oko Francuza je kompleksan, pogotovo jer Real i PSŽ nisu u dobrim odnosima.

U međuvremenu, Real se i dalje povezuje s najboljim igračima današnjice. Spominjao se i Bruno Fernandes, golobradi Enzo Fernandez iz Benfike, Ričarlison, a sada i Rafael Leao.

Leao se nalazi s reprezentacijom Portugala u Kataru, za sada kod Santosa dobija šansu samo s klupe, ali jasno da se radi budućoj zvijezdi fudbala. Navijači Milana itekako dobro znaju kvalitete Portugalca, uostalom u Milanovoj šampionskoj sezoni proglašen je za najboljeg igrača Serije A.

Ugovor portugalskog napadača vrijedi do 2024. godine, pokušaji Milana da potpiše novi ugovor sa svojim draguljem pre Svjetskog prvenstva su pali u vodu. U svom ugovoru Leao ima otkupnu klauzulu od 150 miliona eura, možda je baš Real taj klub koji bi je mogao aktivirati na ljeto.

Pravo je kako bi ovo ‘Rosoneri’ prihvatili, aktuelni trener Reala Karlo Anćeloti je upisan zlatnim slovima u istoriji velikana sa San Sira – teško da bi kupovina Leaa to narušila.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here