ENDORPHINA PARTY – septembarska SLOT FEŠTA!

11

Želiš dobru zabavu i laku lovu? Uz slotove provajdera Endorphina ekskluzivno u Meridianu te čekaju ozbiljni keš pokloni!

Meridian još jednom dokazuje da je najbolje mjesto za ljubitelje slot igrica. U prilog tome govori i veliki broj promocija u kojima će vjerni igrači moći da uživaju tokom septembra.

Endorphina Party je sjajan dokaz za to! Ako volite slotove, i uživate u neodoljivoj avanturi, potrebno je samo da zaigrate jedan do devet odabranih slotova sjajnog provajdera u periodu od 5. do 11. septebra!

Obezbjeđen je POKLON FOND vrijedan 2.000 EURA!

Vaše je samo da se ulogujete na svoj korisnički nalog i slot fešta može da počne!

REGISTRUJ SE I PREUZMI BONUS!

Ukoliko ne posjeduješ aktivan nalog, pravo je vrijeme da se pridružiš stotinama zadovoljnih igrača. Registracija traje svega nekoliko sekundi, a nosi sa sobom specijalan bonus poklon za novajlije!

Odmah nakon registracije osvojićeš 200 spinova na zanimljivoj slot igri Book of Egypt provajdera Expanse Studios. Nije potrebno ni da deponuješ novac na nalog – spinovi te čekaju odmah nakon registracije.

Kako do vrhunskih poklona?

Sve što se od vas traži jeste da uživate u odabranim slotovima popularnog provajdera, kao i do sada!

Ipak, sada vas čekaju i nestvarni poklona!

Svakim spinom od 0.2 EURA ili više od toga osvajate poene kojim napredujete na rang-listi najbolje plasiranih igrača!

11 COMMENTS

  1. Nebi znala za ovog provajdera da nisam probala njegove slot igre na Meridian online casino. Mogu reći da je odličan a slotovi izvanredni.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here