Evo kad će biti gotov stadion na Cetinju

0

Govoreći o tome da li je pomoćni fudbalski teren na Cetinju sada funkcionalan, te zašto se kasnilo sa radovima i ko je dužan da izvođaču isplati dodatan novac, iz cetinjske uprave su poručili kako je investitor na pomoćnom terenu FSCG.

“Pomoćni fudbalski teren na Cetinju je u završnoj fazi radova, ali još nije spreman za upotrebu i redovan trenažni proces sportskih klubova. Investitor na pomoćnom terenu je FSCG, a Prijestonica Cetinje je donijela odgovarajuću skupštinsku odluku o sufinansiranju 50% radova predviđenih glavnim projektom. Za sve ostale informacije koje se tiču detalja i finalizacije samog projekta, možete se obratiti investitoru”, kazali su iz rukovodstva cetinjske uprave.

Govoreći o tome zašto nema tribina, rekli su da su ovim projektom predviđeni sanacija svlačionica i sanacija podloge na samom terenu.

“Izgradnja tribina nije predviđena sadašnjim projektom, ali je u narednom periodu planirano postavljanje montažnih tribina”, naveli su u odgovoru na naša pitanja.

Oni su rekli da Prijestonica Cetinje nije investitor na glavnom gradskom stadionu, već Uprava javnih radova.

“Naša očekivanja su da bi stadion mogao biti završen do kraja tekuće godine”; saopštili su nam iz rukovodstva cetinjske uprave.

Izvor:Portal Analitika

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here