Evropa – teška ali ne i nemoguća misija Arsenala

0

Igrajući neriješeno 0:0 sa Dečićem Arsenal je nastavio da sanja evropske snove. Računica je jasna, ukoliko Tivćani savladaju Rudar u Pljevljima i Sutjesku kod kuće obezbijediće treće mjesto koje vodi u Evropu, bez obzira na rezultate Dečića i Jedinstva. Teška ali ne i nemoguća misija.

“U duelu sa nama ljubitelji fudbala su mogli da vide koliki kvalitet imaju fudbaleri Dečića. Bili su na najvećem mogućem nivou. Oni mnogo ulažu i vidjela se njihova snaga. Mi smo izvukli maksimum u ovom tenutku a on proizilazi iz kolektivne igre. Organizovano smo se branili, ne dozvolivši protivniku da lako dođe do gola.  Imali smo i mi neke svoje situacije.

Imamo dvije teške utakmice do kraja, u Pljevljima sa Rudarom i sa Sutjeskom kao domaćini. Ali svaka utakmica ove sezone je teška. Prognoze su u fudbalu nezahvalne. Mi ćemo dati sve od sebe. Imamo problema i sa žutim kartonima, ali uvjeren sma ko god izađe na teren u Pljevljima odigraće maksimalno. Prisutan je i umor, posebno kod igrača koji su dosad iznijeli najveći teret. Pripremićemo se dobro za ova dva meča, kako bi to bio pravi Arsenal” – rekao je za radio Tivat Radisav Dragićević, šef stručnog štaba Arsenala.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here