Kamp Dinama u Tivtu

0

Nakon prošlogodišnjeg kampa GNK Dinamo koji je održan u Tivtu i  koji je okupio 128 djece na obostrano zadovoljstvo, GNK Dinamo će i ove godine boraviti u Crnoj Gori u periodu od 25.juna do 6.jula Ukupno će se održati dva kampa, jedan u Ulcinju i jedan u Tivtu.

Kamp u Ulcinju će se održati u periodu od 25.06-30.06.

Kamp u Tivtu će trajati od 01.07-06.07..

 “Obostrana saradnja i uspješan prošlogodišnji kamp koji je okupio djecu iz cijele Crne Gore doveo je do toga da ove godine organizacijski dio koji se odnosi na rad sa djecom bude podignut na viši nivo. Promjena u odnosu na prošlogodišnji kamp se ogleda prvenstveno u broju trenera koji će ove godine biti angažovani iz GNK DINAMO, kako bi naša djeca dobila što kvalitetnije treninge. Ove godine djecu će trenirati ukupno 5 trenera i to: 4 trenera koja će raditi sa igračima i 1 trener koji će raditi sa golmanima.

Prije svega želim da se zahvalim FK ARSENAL koji je prepoznao i podržao ideju da se ovakav kamp održava u našem gradu ponovo i što je pružio punu podršku ovom projektu. FK ARSENAL je u Crnoj Gori poznat kao klub koji drži primat u radu sa mlađim kategorijama i zato me posebno raduje da se kamp po drugi put zaredom održava u našem gradu. Ono što mogu da izdvojim kao nešto što me posebno raduje je to da je već veliki broj djece koji je učestvovao prošle godine na kampu zainteresovano da i ove godine budu polaznici kampa.

Radi jako velikog odziva koji smo imali prošle godine morali smo opet da ograničimo broj djece zbog što kvalitetnijeg rada” – rekao je organizator Igor Radošević iz NVO Volej.

Sve informacije i prijave primamo na broj telefona 069670565 – zakljuluje se  saopštenju.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here