Fens Junajted ima velike ambicije: Predstavljen novi trener

0

Uprava Fens Junajteda ne sjedi skrštenih ruku ovog ljeta!

Juče je u ovom klubu bilo radno. Predstavljen je novi šef stručnog štaba.

Dirigentsku palicu “ljubičastih” preuzeo je mladi trener Aleksandar Kaluđerović. Kaluđerović je naslijedio Nenada Lakovića koji preuzima vođenje mlađe selekcije ovog kluba.

Kaluđerović je prošle sezone sa klupe predvodio mlađe selekcije FK Adria.

U fudbalskoj karijeri nastupao je za FK Zeta iz Golubovaca đe je dugo radio sa mlađim kategorijama. Takođe, dugo vremena je bio i pomoćni trener u timu iz Golubovaca.

Prvo hvala ljudima u FK Adria, sa kojima sam sarađivao poslednje dvije godine – Peđi Stevoviću, Velizaru Jovoviću i Osako Takafumi… Što se tiče Fens Junajteda, privukle su me ambicije, funkcionisanje i organizacija kluba, ovo je najmlađi klub koji će vremenom rasti i ozbiljnost i upornost predsjednika kluba da me dovede da pokušam da ostvarim plan koji mi je predočio. Cilj je da dovedemo još par igrača i da se borimo za sam vrh – jasan je bio Kaluđerović na predstavljanju.

Predsjendik kluba, Filip Vučković je istakao da je zadovoljan zbog angažovanja Kaluđerovića.

Svi u klubu smo prezadovoljni što je Aleksandar Kaluđerović prihvatio našu ponudu i prepoznao u nama veliki potencijal. Aco nas je već na prvom sastanku oduševio svojom ambicijom i fudbalskim znanjem, te nismo imali nikakvu dilemu da je prava osoba za Fans United! Za malo osoba u crnogorskom fudbalu možete čuti samo riječi hvale, a naš novi šef stručnog štaba je upravo jedna od njih, što nas posebno raduje jer je od prvog dana najvažniji cilj kluba da okupimo kvalitetne ljude i da zajedno postignemo velike uspjehe! Ovim putem bih se zahvalio i Nenadu Lakoviću, prvom treneru u istoriji našeg kluba, koji će sada pred sobom imati novi izazov i preuzeti prvu mlađu selekciju Fans United-a, dječake rođene 2012. godine – kazao nam je Vučković.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here