Ferguson uočen kako Junajtedu ‘završava’ potpis najtraženijeg napadača u Engleskoj

0

Iako je već neko vrijeme van fudbalskih krugova, Aleks Ferguson itekako obožava veliko povjerenje, ali i poštovanje svjetske fudbalske javnosti.

Legendarni menadžer redovan je na svim utakmicama Mančestera ali se do sada nije previše pojavljivao u donošenju bitnih odluka u ovom velikanu.

No, sve do proteklih nekoliko dana kad je viđen na večeri kako “završava” ‘Crvenim đavolima’ potpis najtraženijeg pojačanja u Premiershipu predstojećeg ljeta.

Football Insider prenosi kako je Ferguson viđen na večeri sa Dougijem Fridmenom, inače sportskim direktorom Kristal Palasa čiji je Mičel Olise član.

Perspektivni Englez primarna je meta Junajteda za poziciju desnog krilnog napadača, a očigledno je da se i Ferguson primio posla i odlučio pomoći novoj upravi.

Očekuje se da će Olise koštati oko 60 miliona funti koliko nije problem za isplatiti velikanu sa Old Traforda, ali Škot je odlučio i lično uvjeriti sve u Palasu koliko je njegov bivši klub zaista zainteresovan.

Za Engleza je zainteresovan i Čelsi , no nakon ovih saznanja, jasno je koji tim je u pol poziciji za potpis koji će od naredne sezone zaista mnogo značiti.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here