FK Ibar: Fudbal je danas umro

1

Nakon današnje utakmice baraža za popunu 2.CFL između Budve i Zete, oglasio se FK Ibar.

U saopštenju navode da je fudbal danas umro u Crnoj Gori.

Saopštenje za javnost prenosimo u cjelini:

Fudbal je i konačno umro danas u Budvi i Crnoj Gori. Glavni akteri ove lakrdije bili su Budva i Zeta koji su izrežirali nemoguće. Nakon vođstva Zete od 3:0 možda je nekom i bilo moguće da pomisli da postoji fer-plej. Međutim, u našem klubu svjesno smo očekivali “Hičkokovski” rasplet. Na ovakav mogući rasplet upozoravali smo i FSCG dopisom o miroljubivom meču u Budvi. Ajde da im čovjek “oprosti” remi, ali ovo su prvi namješteni penali u istoriji fudbala. Kap je prevršila svaku mjeru i tražimo da FSCG I Tužilaštvo reaguju na pomenuta dešavanja u Budvi. Obavijestićemo i UEFA i FIFA i dostaviti video materijal sa pomenute utakmice pa neka ocijene validnost utakmice”, stoji u saopštenju Ibra.

Na kraju kažu da će ukoliko se ništa ne preduzme donijetio najvjerovatnije odluku da istupe iz fudbala u Crnoj Gori.

Moraćemo nakon svega ugasiti klub koji slavi 90 godina postojanja i preko 2500 djece koliko ih trenira uklubu biće prepušteni ulici – dodaje se u saopštenju Ibra.

1 Komentar

  1. Bohum sinoc od 0-3 na svom terenu do 3-0 na terenu Fortune i na penale ostao u Bundes ligi.Usportu je sve moguce pa i ko gubi ima prava da seljuti!

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here