Florenci prelazi u redove Rominog velikog rivala!

0

Alesandro Florenci je prije samo godinu dana potpisao novi ugovor sa Romom i zakleo se da će zauvijek nositi dres „vučice“. Poput Totija i De Rosija trebalo je da postane kapiten i idol navijača sa „Olimpika“.

Međutim, otkako je došao novi trener – Fonseka, našao se u nemilosti, i po svemu sudeći će u januaru morati da potraži novi klub.

Portugalski stručnjak preferira Santona, dok je Florenci protiv Parme opet presjedeo cio meč na klupi za rezervne igrače. Otkako je Roma izgubila na svom stadionu od Atalante, Fonseka je počeo da gubi poverenje u Florencija, što je u posljednjim kolima rezultiralo ovakav epilog.

Odmah su u red za njegove usluge stali Milan, Inter i Fjorentina. Tu je Kaljari, koji igra sjajno ove sezone, ali čini se da je ekipa sa Sardinije ipak u podređenom položaju u odnosu na ostala tri tima iz Serije A. Bar tako tvrde italijanski mediji.

Florenci je dijete Rome. Za ovaj klub nastupa od mlađih kategorija u sezoni 2011/2012. Za „vučicu“ je do sada odigrao 355 utakmica i postigao 59 golova uz 31 upisanu asistenciju.