Francuz ne želi golgetera „Gordog Albiona“

0

Prvotimac Totenhema i engleski reprezentativac, Hari Kejn, oporavlja se od teške povrede. Prekid prvenstva i odlaganje EP-a ovom fudbaleru dalo je mogućnost da se ipak pojavi na kontinentalnoj smotri fudbala, pošto ga sigurno ne bi bilo na Evropskom prvenstvu da se ono odigralo u junu.

Međutim, uveliko se spekuliše o tome da će odlični napadač ovog ljeta promijeniti sredinu i napustiti redove „pijevaca“. Kao moguće destinacije pominjali su se Real Madrid i Juventus, ali je iz glavnog grada Španije stigao demanti. Naime, Zinedin Zidan nije za to da Englez dođe u „kraljevski klub“, te da će se on okrenuti nekim drugim fudbalerima kada vanredna situacija prođe.

Rukovodstvo Reala željelo je Kejna, čak su obavljeni i razgovori sa londonskim klubom, ali i njima na ruku ide Zidanova odluka, pošto je cijena Harija Kejna, po mišljenju uprave Totenhema, procijenjena na 150 miliona eura.

Što se tiče šampiona Italije, iz „stare dame“ se još ne izjašnajvaju, što je i razumljivo s obzirom sa kakvim se problemima susrijeću na Apeninima. Postoji mogućnost da Kejn ostane na Ostrvu, pošto su za njega, po pisanju engleske štampe, zainteresovani mančesterski klubovi, Siti i Junajted.

foto: Антон Зайцев – Wikipedia