Fudbalski savez Crne Gore: Hvala Siniša!

0

Fudbalski savez crne Gore se preko zvaničnog sajta oprostio od legende i velikog prijatelja Siniše Mihajlovića, koji je preminuo danas u 53. godini.

“Ljevonogi fudbalski maestro, jedan od najboljih izvođača slobodnih udaraca svih vremena, igračka legenda Crvene zvezde, Lacija i Intera, a kasnije veoma uspješan trener nekoliko italijanskih klubova i reprezentacije Srbije, poslije tri godine velike borbe izgubio je bitku sa leukemijom.

“Siniša je bio veliki čovjek, otvorenog srca za sve ljude, što je po ko zna koji put pokazao 2014. godine kada je, kao trener Sampdorije, ugostio grupu crnogorskih trenera i omogućio im da tokom sedam dana prate rad njegovog stručnog štaba u slavnom italijanskom klubu. Uvijek izuzetno posvećen radu i obavezama, zahtijevajući maksimalnu disciplinu i predanost, davao je cijelog sebe baveći se trenerskim pozivom.

Zahvalni smo našem Mihi na gostoprimstvu i nesebičnom dijeljenju ogromnog fudbalskog znanja sa našim trenerima tokom sedmodnevnog boravka u Đenovi.

Fudbalski savez Crne Gore, na čelu sa predsjednikom Dejanom Savićevićem, porodici Siniše Mihajlovića upućuje izraze iskrenog saučešća.

Siniša, vječna ti slava i hvala”, saopštio je FSCG.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here