Peđa Mijatović o Mihi: Bio je veliki borac, vjerovao sam da će se dogoditi čudo

0

Od Siniše Mihajlovića oprostio se i Predrag Mijatović, čovjek sa kojim je zajedno igrao na Svjetskom i Evropskom prvenstvu.

Bili su prijatelji i van terena na kojem su vodili velike bitke sa rivalima.

“Nažalost primio sam danas tužnu vijest da je Siniša preminuo. On je bio veliki drug, prijatelj, saigrač, divno jedno stvorenje, pravi prijatelj. Igrali smo zajedno u reprezentaciji, a poslije smo se često družili i pričali o svemu”, rekao je Mijatović za Tanjug.

Nažalost, nije uspio da se izbori sa teškom bolešću.

“Vjerovao sam da ako postoji neka osoba, koja može da prevaziđe taj problem uz medicinski tretman onda je to Mihajlović. Siniša je bio borac, bio je jak, imao je karakter, kako na terenu, tako i van njega. Poslije prvih tretmana sve je bilo ok. U poslednjih nekoliko mjeseci smo se čuli, ali se bolest nažalost vratila”.

Do posljednjeg trenutka vjerovao je da će Siniša uspjeti da pobijedi bolest.

“Dobio sam u posljednjih nekoliko dana informaciju da je situacija kritična i da može da se desi ono najgore. Bez obzira na to, poznavajući Sinišu vjerovao sam da može da se dogodi čudo. Nažalost čudo se nije dogodilo. To je jako veliki gubitak za sve nas, a najviše za njegovu porodicu. Život ide dalje, on je vjerovatno na nekom boljem mjestu. On će nas sve zajedno na neki način čuvati”, zaključio je Mijatović.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here