GILJEN: Poštovaćemo odluku FSCG i takmičarske komisije, kakva god bila

0

Golman Sutjeske Vladan Giljen vrijeme u karantinu provodi kao i većina njegovih kolega.

Trenira individualno, koliko to uslovi omogoćavaju.

Pa vrijeme u kući provodim uglavno kao i svi ostali, trudim se da nađem što više zanimacija za mene i porodicu, treniram individualno koliko to uslovi omogućavaju, najviše od svega igram igrice tako da vrijeme brzo prolazi, nadam se da će ovo proći ubrzo kako bi se vratili normalnim navikama i obavezama.

Giljen ističe da bi bilo najpravednije da se šampionat odigra do kraja. Ali takođe je istakao da će Sutjeska poštovati odluke FSCG.

Pa najpravednije je da se igra kao i uvjek, mislim da su svi za to da se sezona odigra. I Sutjeska i Budućnost, takođe mislim i na ekipe koje se bore za Evropu i za opstanak tako da siguran sam da tako razmišlja svaka ekipa, ukoliko se to ne desi , to je viša sila na koju mi ne možemo da utičemo. Poštovaćemo odluku saveza i takmičarske komisije kakva god ona bude – kaže Giljen za CG Fudbal.

Sjajni čuvar mreže je kazao da je njegov klub imao velike planove za ovu sezonu, međutim, u ovom trenutku, najrealnije se nadati trofeju Kupa.

Pa prvobitno zactane ciljeve je teško govoriti imali smo mnogo u planu za ovu godinu, ali neke su se stvari izdešavale kako nismo planirali. U prvenstvu razlika je 11 bodova, ima dosta da se igra naravno ali biće veoma, veoma teško realno gledano. U Kupu smo aktivni imamo velike šanse i optimistični smo naravno. Pokušaćemo da osvojimo i ove sezone trofej i da u Evropi napravimo opet veći pomak nego prošle godine – zaključio je Giljen.

 

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here