Gospodski: Ronaldo pronašao način kako se iskupiti saigračima

0

Portugalska zvijezda Kristiano Ronaldo napravio je Juventusu zaista ogroman problem kada je nakon izmjene protiv Milana napustio teren, a ubrzo i stadion u Torinu.

Uprava italijanskog giganta zajedno sa trenerom Sarijem službeno je saopštila da se radi o povredi njihovog glavnog igrača. Diskretan razgovor sa jednim od najvažnijih ljudi u klubu će Ronaldo tek obaviti po povratku na ‘Čizmu’.

I sam Ronaldo je nakon utakmice protiv Luksemburga istakao da je povrijeđen ali i bijesan jer nije mogao pomoći ekipi, kojoj će se prema pisanju italijanskih medija iskupiti na gospodski način.

“Svi znaju da ne volim da izlazim iz igre, ali nije bilo problema u mojoj reakciji nakon izmjene. Iako sam bio povrijeđen pokušao sam pomoći Juventusu. Niko ne voli kada ga izvedu iz igre, ali to razumijem jer nisam bio u tako dobroj formi.” – kazao je Ronaldo.

Napadač Juventusa iskoristio je nešto više slobodnog vremena u proteklih par dana da kontaktira saigrače koje će izvesti na zajedničku večeru prije utakmica sa Atalantom za vikend.