Hiljadu ultrasa iz Bugarske želi u Nikšić, Sutjeska dala 260 karata

0

Bugarski mediji pišu da su navijači Levskog nezadovoljni što nijesu dobili dovoljan broj ulaznica za duel protiv Sutjeske u Nikšiću, ali da će svakako veliki broj krenuti ka Crnoj Gori.

Portal bugarskog lista “Blic” prenosi da je Levski tražio mnogo veći broj ulaznica nego što im je obezbijeđeno u Nikšiću.

To nam je potvrdio i direktor Sutjeske, Nikola Jovović.

“Levski će imati oko 260 navijača i to je tih 5 odsto koje propisuje UEFA. Pored toga obezbijedili smo im 70 mjesta na centralnoj tribini i VIP loži za članove i prijatelje kluba.”- kaže Jovović i dodaje:

“Istina je da su oni pominjali čak i brojku od 1000 navijača, ali nijesmo željeli da se upuštamo u to. Njihovi navijači nijesu na dobrom glasu, a prije nekoliko sezona probleme su pravili u Sarajevu. Zbog toga smo ih obavijestili da će dobiti 5 odsto karata što je i naša obaveza.” – zaključuje Jovović.

Bugarski mediji tvrde da će naša policija zbog toga zatvoriti granice. To je gotovo nemoguće, ali organizovano će navijači Levskog moći da uđu samo u broju za koji su obezbijeđene karte.

Naravno uvijek postoji mogućnost da pojedinačno automobilima dolaze navijači i ulaze kao turisti u zemlju, ali na stadion neće moći jer će biti rigorozne kontrole.

Zanimljivo da je u prvom meču koji je Levski dobio 3:1, jedna tribina bila zatvorena zbog konstantnih ispada najvatrenijih navijača tima iz Sofije. Tamo su umjesto navijačkih parola bile okačene UEFA poruke protiv rasizma i divljanja na stadionima….

Duel Sutjeska – Levski igra se u četvrtak.

CDM.ME