Šok u Čukaričkom! Lalatović precrtao Crnogorca!

0

Trener Čukaričkog ne računa na Stanišu Mandića.

foto: fkvojvodina.rs

Prije dva ljeta bio je prvak svijeta – danas na njega ni „rođeni“ klub ne računa.

Staniša Mandić, izbrisan je kao gumicom na Banovom brdu. Njega nema na spisku fudbalera Čukaričkog koji su juče otputovali na Pohorje, gdje će do 14. jula obaviti završnu fazu priprema za predstojeću sezonu.

Mandiću ugovor sa klubom sa Banovog brda ističe tek u junu 2019, međutim, šef struke Nenad Lalatović nije ga poveo na pripreme, što znači da na njega ne računa, a kako piše Sportski žurnal, 22-godišnji krilni napadač je „slobodan u izboru nove sredine“, zajedno sa Ogengom Reganom, koji će karijeru nastaviti na Malti.

Podsjetimo, momak iz Herceg Novog je pod palicom selektora Veljka Paunovića na prvenstvu svijeta na Novom Zelandu prije dvije godine dao gol Maliju u grupnoj fazi i Brazilu u finalu, značajno doprinevši zlatnoj medalji srpske reprezentacije.

Kasnije je odlučio da promjeni državni tim i stavi se na raspolaganje Crnoj Gori, za čiju A selekciju je odigrao četiri utakmice.

Prošle sezone, u dresu Čukaričkog, na terenu se našao samo deset puta, od čega devet u jesenjem dijelu prvenstva, dok mu je po dolasku Nenada Lalatovića značajno smanjena minutaža, pa je tek u završnici plej-auta, na gostovanju Spartaku, bio u startnih 11.

Na Pohorju će se spremati 27 igrača (23 fudbalera i četiri golmana). To su:
Nikola Petrić, Aleksandar Kirovski, Mihajlo Karadžić, Đorđe Petrović, Nemanja Obradović, Ivan Jovanović, Miroslav Bogosavac, Nemanja Radonjić, Milutin Vidosavljević, Dimitrije Kamenović, Petar Jovanović, Nikola Drinčić, Sava Radić, Nemanja Milojević, Boris Kopitović, Dušan Lagator, Đorđe Đurić, Saša Jovanović, Marko Docić, Petar Bojić, Darko Zorić, Ognjen Ožegović, Đorđe Bašanović, Marko Šarić, Darko Puškarić, Asmir Kajević i Đorđe Crnomarković.

IZVOR: REPREZENTACIJA.ME