Hrabri Sokolovi pobjedom ispisuju zlatni jubilej !!!!

0
4
FOTO: FSCG.ME

Crna Gora – Češka 

Meridian tip 1 

„Hrabri sokoli“ u jednom od odlučujućih mečeva u borbi za plasman na EURO 2020 dočekuju reprezentaciju Češke u petom kolu grupe A kvalifikacija za EURO 2020. Osim po rezultatskoj važnosti za nastavak ciklusa, ova utakmica izdvaja se i zato jer je jubilarna 100. od kada postoji reprezentacija.

Sokolovi u ovaj duel ulaze nakon pobjede u prijateljskom susretu koju su izvojevali nad reprezentacijom Mađarske, dok je Češka u subotu poražena na gostovanju Kosovu.

Ukoliko mislite da će Faruk Hadžibegić debitovati pobjedom kao selektor u prvoj EURO utakmici Meridian daje kvotu 3.60. Česi ipak imaju ulogu favorita, sa kvotom 2.15, dok Vam je X na ovom meču 3.4. Naši momci moraju da napadnu od prvog minuta, a Meridian je ponudio lijepu kvotu na igru domaćin daje gol u oba poluvremena 5.38. I jedan i drugi trener imaju svoje adute u napadu. Stefan Mugoša ovaj meč dočekuje u sjajnoj formi, bio je strijelac i u prijateljskom duel protiv Mađara. Kvota da će pogoditi mrežu Tomaša Vaclika je 3.30. Ako očekujete goleadu na ovom jubilarnom meču Meridian Vam je za 3+ gola ponudio kvotu preko 2 dok Vam je GG3+ „plaćen“ sa 2.40.

Osim osnovne ponude Meridian je spremio i specijal iz kojeg izdvajamo tačan rezultat u korist naše reprezentacije 1:0, 2:0, 2:1 sa koeficijentom 4.15, GG glavom na meču sa kvotom 20, opkladu na kartone i kornere,  dvostruki strijelac na meču je nagrađen koeficijentom 4 dok ukoliko mislite da će na meču biti više od 1.5 gola iz penala Meridian je spremio extra kvotu 20.

Utakmicu između naših Hrabrih Sokolova i reprezentacije Češke možete pratiti u svim Meridianovim poslovnicama.