MEČEVI KVALIFIKACIJA ZA EURO DONOSE SJAJNE DOBITKE!

0

Utorak je rezervisan za mečeve kvalifikacija za EURO 2020.

CRNA GORA-ČEŠKA
Danas se sastaju Crna Gora i Češka, u meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u fudbalu 2020. godine. Sokolovi igraju na svom terenu, pa se pitamo koliko će crnogorski navijači uspjeti da motivišu svoje igrače i doprinesu pobjedi protiv reprezentacije Češke? Meridian je spremio fenomenalne kvote za ovaj susret, odigraj i zaradi neverovatne iznose prateći fudbalske mečeve!

LUKSEMBURG-SRBIJA
Srpska reprezentacija nakon poraza od Portugala, nastavlja borbu za učešće na Evropskom prvenstvu u fudbalu 2020.godine. Šanse za plasman su minimalne i nije sve u rukama Orlova. Da li će izabranici Ljubiše Tumbakovića nasuprot lošim okolnostima, pružiti svoj maksimum i izboriti pobjedu protiv Luksemburga? Isprati kvote za ovaj meč u Meridianu i zaradi!

LITVANIJA – PORTUGAL

Pobjeda protiv Srbije u subotu vratila je Portugal na pravi put ka kvalifkkacijama za Evropsko prvenstvo 2020. Iako se putovanje u Litvaniju na papairu može činiti lakim, domaćini će željeti da učine sve što mogu kako bi izašli iz pozadine grupe. To obećava da će biti uzbudljiv susret, pa ne propustite da odigrate na najbolje kvote u Meridianu i ostvarite sjajne dobitke!

FRANUSKA vs ANDORA

Francuska je u subotu pobijedila Albaniju, pa nakon ove  bitne pobjede, Francuzi žele da uzmu još 3 važna boda u meču protiv Andore. Francuska je izraziti favorit u ovom meču pa ne bi trebalo da bude iznenađenja. Odigraj i zaradi! Čekaju te fenomenalne kvote u Meridianu.

 

Advertisements