Huk sa tribina i naš maksimum – recept za dobar rezultat

0

Aktuelni šampioni su svjesni da nisu bili pravi u prvom meču 1. kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Helsinkija, stručni štab je analizirao lošu predstavu i predočio je prvotimcima, tako da je poraz od 3:1 već zaboravljen i “plavi” su okrenuti revanšu.

I na sinoćnjem i na jutrošnjem treningu vidna je bila sjajna radna etika, a to je jedan od dokaza da Petar Grbić i drugovi neće dozvoliti da im se ponovi igra iz glavnog grada Finske.

Nismo imali svoj dan u Helsinkiju, ušli smo opuštenije u meč, a svi smo vidjeli da to evropske ekipe kažnjavaju”, (samo)kritičan je iskusni štoper Vladan Adžić.

Početak utakmice je bio izuzetno loš, a poslije početnog šoka probudili smo se u nastavku, stvorili nekoliko prilika, smanjili na 3:1. Iskreno, mislim da je sudija mogao da svira i drugi penal nad Grbićem i da se potpuno vratimo u meč”.

Budućnost je koncetrisana samo na revanš koji je na programu 13. jula pod Goricom od 20.30 časova.

Poslije svega viđenog, poraz 3:1 nije loš rezultat, a u revanšu pred našim navijačima na našem terenu, uz dosta agresivniju igru možemo da dođemo do povoljnog rezultata. Svi vjerujemo u to. Analizirali smo prvi meč, izvukli pouke iz grešaka koje – nadam se – više nećemo ponavljati. Mislim da ćemo spremni da dočekamo drugi meč sa Helsinkijem”, poručio je 34-godišnji defanzivac, koji širi optimizam…

Za revanš se vjerovatno vraća Ivanovića koji je uz Grbića vođa napada, tako da ćemo biti jači i nadam se oprezniji, jer je Helsinki dobra i čvrsta ekipa. Žao mi je samo što Draško Božović još nema pravo da igra”.

Plavi se nišu snašli u Helsinkiju, ali na podgoričkoj areni su svoji na svome.

Igramo na našem terenu, na podgoričkih “plus 40”, a uz huk sa tribina i naš maksimum vjerujem da rezultat neće da izostane”, podvukao je Vladan Adžić.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here