IGRAJ NA POBJEDU NAŠIH I POKUPI BONUS

0

Fudbalska reprezentacija Crne Gore do sada je igrala dva ciklusa kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. U ciklusu za EURO 2012 dogurala je do baraža što je najveći uspjeh našeg reprezentativnog fudbala do sada. U novi ciklus kvalifikacija Tumbini momci ulaze sa velikim ambicijama a prva prepreka na tom putu je reprezentacij a Bugarske koju predvodi Petar Hubčev. Reprezentacija Bugarske nema neke pretjerano velike zvijezde koje igraju u „ligama petice“ ali kao tim i tekako djeluju skladno na terenu.Hrabri sokolovi u ovaj meč ulaze bez Jovetića, upitan je i Savić ali sa i tekako raspoloženim Mugošom je Adamom Marušićem, a redovno igraju i Filip Stojković, Aleksandar Šćekić, Nebojša Kosović.

Meridian je za ovaj reprezentativni meč hrabrih sokolova ponudio pravu poslasticu iz koje izdvajamo. Pobjeda od tacno jednog gola razlike u korist Crne Gore kvota 7. Gol plus Asistencija Jankovića kvota 20 ili pak GG glavom na meču 20. Meridian je za ovaj meč spremio i extra ponudu Crna Gora ukupno daje na obareprezentativna meča (BUL/ENG) 3+ golova ili za one hrabre Dupla pobjeda Crne Gore koja ti na 1 € uložen donosi 25 €. Pogodak Stefana Mugoše ti donosi četri i po puta više.

Ukoliko još uvijek nemaš nalog na meridianbet.me danas imaš šansu da dobiješ bonus u iznosu od 5 eura, klikni na link http://bit.ly/2U02vXk i registuj se odmah.

Ali to nije sve, ako uplatiš depozit i odigraš konačan ishod 2 na meč Bugarska – Crna Gora, kvalifikuješ se za izvlačenje bonusa od 10eura. Dodjeljuje se 5 x 10e bonusa.

Crna Gora je četiri puta igrala protiv Bugarske – prvi istorijski kvalifikacioni meč naše selekcije septembra 2008. zavrsen je 2:2 da bi Bugari bili ubedljivi u Sofiji 4:1. Crna Gora se revanširala dvije godine kasnije kada je u kvalifikacijama za EP slavila 1:0 na stadionu „Vasil Levski“ dok je pod Goricom bilo 1:1.

Meč će se odigrati na stadionu „Vasil Levski“. Sudiće ga sudija iz Francuske na čelu sa Rudijem Bukeom.

Advertisements