Iliev ljut kao ris: Asano bezobrazan, nije imao razumijevanja!

0

Funkcioner Partizana Ivica Iliev kaže da se Japanac Takuma Asano poneo podmuklo prema ovom klubu kada je raskinuo ugovor sa njima.

Jedan od najboljih igrača Partizana je u nedelju ozvaničio da više nije deo kluba iz Humske i zbog dugovanja prema njemu. Nakon samo Partizana, oglasili su se i Lazar Marković, kao i Vladimir Stojković, a sada je svoj stav izneo i nekadašnji sportski direktor crno-belih Ivica Iliev.

– To je bezobrazno i podmuklo ponašanje jednog profesionalca. Te priče da njemu Partizan duguje milione i da niko nije hteo da ga sasluša nemaju veze s istinom. Svuda ponekad ima malih kašnjenja u isplati, pogotovo sada kada je ceo svet u problemu zbog epidemije korone. I mnogi evropski velikani su smanjili budžete. Kao igrač sam prošao kroz nekoliko zemalja i često se dešavalo da bude sličnih problema, čak i u vreme kada je finansijska situacija bila znatno bolja od aktuelne, ali to ne može da bude opravdanje za ovo – rekao je Iliev za ,,Informer“.

Ovakav scenario nije se mogao ni naslutiti, budući da je Asano nekoliko dana prije snimao video za TV Partizan.

– Imao je maksimalne uslove u Partizanu. Stalno je pričao da uživa u Beogradu, a očigledno je pokazivao lažno poštovanje prema Srbiji, našem klubu i navijačima. Ostavio je saigrače na cedilu, momke koji su mu pomogli da odigra najbolju sezonu u karijeri – smatra Iliev.

On je uvjeren da će Partizan dobiti ovaj slučaj na sudu, jer, kako ističe, pravda nije na strani Japanca koji je sebi skočio u stomak.

– On je sebi napravio ogroman problem. Ne znam s kim je razgovarao i kako je uopšte došao na tu ideju. Ne postoji apsolutno nijedan pravni aspekt koji je na njegovoj strani u ovom slučaju. Čak je i njegov bivši agent to potvrdio. Partizan će na kraju dobiti novac, kao što bi zaradio i da ga je prodao. Međutim, ne znam da li je Asano svestan kakva će mrlja ostati pored njegovog imena. Koji će to ozbiljan klub da ga dovede i da rizikuje s njim posle ovakvog poteza – rekao je Iliev.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here