Inđija traži garancije od Zvezde

0

Zaposleni u FK Inđija su u prethodnom periodu radili na poboljšanju infrastrukturnih uslova na stadionu.

Sportski direktor kluba Ivan Ivović je u razgovoru za Sportski žurnal najavio da bi klub mogao uskoro da dobije i teren sa vještačkom travom.

– Osim terena, sredili smo svlačionice za domaće i gostujuće igrače, kao i sudijsku. Sljedeći korak je postavljanje terena sa vještačkom podlogom kojim bi riješili dugogodišnji problem omladinske škole. Trudimo se da napravimo ambijent u kojem će se naši igrači i zaposleni osjećati prijatno, rekao je Ivović za Sportski žurnal.

Takođe, najavljeno je da će trener Aleksandar Janjić produžiti ugovor na još dvije godine, a vezista Mihajlo Banjac uskoro bi mogao da pređe u Crvenu zvezdu. Ivković je potvrdio pregovora Inđije i šampiona Srbije, ali je naglasio da još nisu završeni.

– Imponuje nam što je za Banjca zainteresovana Crvena zvezda, pregovori su u toku i naš „biser“ je u ovom trenutku najbliži klubu iz Ljutice Bogdana. Nadamo se da ćemo pronaći zajednički jezik, ali moram da istaknem da nama novac nije u prvom planu, već garancije za dalji uspješan tok njegove karijere. Vidjećemo šta će biti i naglašavam da su iznenađenja uvijek moguća. Mihajlo je član Inđije od prvih fudbalskih koraka i potpuno smo svjesni koliko vrijedi. Već posle par njegovih superligaških mečeva mnogi klubovi su pokazali interesovanje. Zvezda nije jedina koja ga želi, dodao je sportski direktor Inđije.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here