Iskra ne respektuje favorita

0

Drugi nastup na međunarodnoj sceni, ali mnogo teži od prethodnog, Iskru očekuje sjutra u Elbasanu gdje će u kvalifikacijama za Ligu konferencija odmjeriti snage sa Ljačijem, čiju okosnicu uglavnom čine stranci, a među njima i naši Marko Roganović i Dejan Zarubica.

Za kapitena danilovgradskog prvoligaša Ognjena Obradovića, koji troši već četvrtu sezonu na obali Zete, ovo je najljepša, ali i najteža uvertira uoči domaćih klupskih takmičenja.

“Dobro smo odradili pripreme na Palama i nema razloga da se ne predstavimo u najboljem izdanju. Snimili smo i detaljno analizirali protivnika sa opštim utiskom da se radi o veoma borbenom sastavu koji čak ne preza od grubosti i agresivne strategije, naročito na svom terenu. Sigurno da nam najveća opasnost prijeti od lijevog krila Mazrekaja i brzonogih afričkih napadača ukoliko nastupe. Međutim, mi smo i fizički i psihički spremni da odgovorimo svim iskušenjima i bez respekta prema favoritu afirmišemo onu taktiku koja nam je davala pozitivne rezultate”, rekao je Obradović.

“To znači da nećemo istrčati sa bijelom zastavom, naprotiv, odgovorićemo istom mjerom i iskoristiti njihove slabosti u odbrani i po bokovima”, poručio je stameni desni bek, koji je u Andori na evropskom debiju ,,crveno-bijelih“ zatresao mrežu Santa Kolome sa bijele tačke.

On je uvjeren da povoljan ishod neće izostati ukoliko ponove igru iz prijateljskog susreta sa Slogom iz Doboja.

“Imamo kvalitet i što je najvažnije kolektivnu odgovornost da ozbiljnim pristupom i maksimalnim zalaganjem ostvarimo željeni cilj, a to je da se iz Albanije vratimo neporaženi i u revanšu izborimo plasman u drugi krug”, rekao je Obradović, ne krijući optimizam, kao ni zadovoljstvo što će on i njegovi saigrači imati podršku stotinak ,,serdara“.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here