ISKUPLJENJE: Čelnici Milana rade na poslu koji će oduševiti navijače

0

Nakon izuzetno bezobraznog poteza u kojem su Zvonimiru Bobanu uručili otkaz tako što su mu poslali pismo, čelnici Milana krenuli su po iskupljenje kod navijača.

Očito nisu željeli razgovarati oči u oči pa su putem pisma Bobanu saopštili da više nije sportski direktor Milana.

Sve podjele u Milanu su se počele događati nakon što su određeni čelnici kluba odlučili dovesti Ralfa Rangnika koji će od iduće sezone po svemu sudeći voditi glavnu riječ na San Siru.

U međuvremenu, uprava „Rosonera“ predvođena Ivanom Gazidisom krenula je u realizaciju posla koji će oduševiti navijače ovog velikana.

Naime, Milan se, prema pisanju Gazeta delo Sport, okrenuo poslu produženja trenutnog ugovora s kapitenom Alesijom Romanjolijem.

Ključna figura crveno-crnih ima ugovor do ljeta 2022. godine, ali novine tvrde da se Rosoneri nadaju da će izbjeći potencijalne probleme i da će uskoro sa svojim kapitenom dogovoriti novi ugovor.

Izvještaj tvrdi da će pregovori s igračevim agentom Minjom Railom započeti uskoro, jer se 25-godišnjak etablirao kao vođa ekipe sa San Sira.

Romanjoli je u Seriji A za Milan ukupno odigrao 181 utakmicu, otkako je u avgustu 2015. godine stigao iz Rome u transferu vrijednom 25 miliona eura.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here